ИГЛА ЗА МАМЕЦ ПЛ

ИГЛА ЗА МАМЕЦ ПЛ

Шифра: 3271     Алтернативна шифра: 3271
  • 265 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SPIKE BAIT NEEDLE

• Made of high strength steel
• Easy grip handle
• Compact and user friendly
• High visibility handle
• 0.72mm


Препорачуваме