ДРЖАЧ ПЛ ЗА КЕПЧЕ НЕТФЛОАТ

ДРЖАЧ ПЛ ЗА КЕПЧЕ НЕТФЛОАТ

Шифра: 5212     Алтернативна шифра: 5212
  • 410 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


GREEN NET FLOAT

• Foam lined net float
• Velcro strap for attaching to spreader block
• Adjustable cord
• Fits all Prologic and Ron Thompson nets


Препорачуваме