ВОБЛЕР СГ САНДЕЛ МИНОУ 7ГР

Шифра: 6717     Алтернативна шифра: 6717
  • 440 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


JERK MINNOW 110MM 7G FLOATING

Препорачуваме