ВОБЛЕР СГ САНДЕЛ МИНОУ 14ГР

Шифра: 6720
  • 500 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


JERK MINNOW 145MM 14G SLOW FLOATING

Препорачуваме