ВОБЛЕР ИГЛИЦА СГ 210ММ 41ГР

Шифра: 6634     Алтернативна шифра: 6634
  • 590 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SURF WALKER 210MM 41G FLOATING

Препорачуваме