ВОБЛЕР ГОЛДИ 4.5ЦМ 4.5ГР

Шифра: 7337/1
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Goldy Kingfisher Sinking 4.5cm/4,5gr

Shallow Diving

Sinking depth up to 1.6m


Препорачуваме