ВОБЛЕР ГОЛДИ 4.5ЦМ 4.6ГР

Шифра: 7337/1     Алтернативна шифра: 7337/1
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Goldy Kingfisher Sinking 4.5cm 4.6gr

Deep diving

Sinking depth up to 2.2m


Препорачуваме