КАШИКА Р.Т СЕТ

Ron ThompsonШифра: 7581

Цена:
380 ден

Опис

TROUT PACK

• Lure kit for Trout and Perch
• Five catching colors
• Lure box included"

65416 3CM 3.5-4.5G MIXED 5

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи