КУГЛИЦИ ПЛ

КУГЛИЦИ ПЛ

Шифра: 8224     Алтернативна шифра: 8224

Prologic

  • 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


GRIPPER BEADS

Rubber shock absorbing bead

• Universal bead for use on running rigs, chod rigs and helicopter rigs

Препорачуваме