КАПА СГ КАМО

КАПА СГ КАМО

Шифра: 7264     Алтернативна шифра: 7264

Savage Gear

  • 850 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Camo Cap

Cap in camo fabric to match our popular Savage Gear Camo Jacket

  • Water repellant fabric
  • Adjustable at back

Препорачуваме